Vad är Google Home Mini?

Vad är Google Home Mini?

Google Home Mini är en liten, smart högtalare som använder Google Assistant-teknik för att svara på grundläggande frågor och göra grundläggande kommandon. Standard Home Mini finns med vit finish, medan en kolfinish finns att köpa. Det finns också ett alternativ med svart finish, men den varianten är inte tillgänglig i Europa.

Home Mini är en smart högtalare, som de flesta andra på marknaden. Men Home Minis största skillnad är att den är mycket mer kompakt än de flesta andra modeller. Home Mini är mindre än de flesta andra smarta högtalare som Google Home, Amazon Echo Dot och till och med Google Wifi.

Home Mini kan göra vad de andra smarta högtalarna kan göra, men den har en mer kompakt storlek som gör den idealisk för mindre utrymmen som ett kök eller ett sovrum. Det är därför den också är känd som Mini.

Hur fungerar Google Home Mini?

Home Mini ansluter till ditt Wi-Fi-nätverk och använder sedan nätverket för att ansluta till andra enheter som andra smarta högtalare, lampor och andra smarta enheter. Home Mini styrs genom röstfrågor och kommandon.

Du kan använda den för att spela musik, ställa in alarm, kolla vädret och styra dina smarta hemenheter. För att ställa in ett alarm på Home Mini måste du skapa ett recept med ”Ok Google” följt av larmkommandot. Om du till exempel vill ställa in ett alarm för 06:00 kan du ställa in ”Ok Google, ställ in alarmet för 06:00.”

Hur skiljer sig Google Home Mini från Google Home?

Google Home Mini är Google Homes mindre bror. Den har en liknande design som Google Home och Home, men den är mindre – bara 7,5 tum hög. Google Home Mini är mindre än de flesta smarta högtalare på marknaden, inklusive Amazon Echo Dot, men den är fortfarande större än Google Wifi smarta kontakt.

Den är inte bara mindre än de flesta smarta högtalare, utan den är också mycket billigare än andra smarta högtalare. Google Home Mini börjar på bara $49, medan Echo Dot är $89. Home Mini saknar också Amazon Alexa-stöd, vilket gör den till ett bättre val för användare som inte behöver Alexa.

Home Mini saknar stöd för flera rum och stöd för andra Alexa-färdigheter som IFTTT. Den kan dock kopplas till andra smarta enheter som Chromecasts och andra smarta högtalare.

Vem behöver en Google Home Mini?

Google Home Mini är avsedd för konsumenter som letar efter en liten, prisvärd smart högtalare som kan fungera som ett nav för att styra sina andra smarta enheter. Home Mini är avsedd för dig som vill ha en smart högtalare som är liten nog att få plats i ett skåp eller att placera på en hylla hemma utan att ta för mycket plats.

Dessa scenarier skulle vara perfekta för Home Mini där en större smart högtalare kan vara för påträngande. Home Mini skulle vara ett bra val för dem som vill minska röran hemma. Det är också ett bra val för dig som vill sätta upp en smart högtalare på kontoret eller hemma för gästerna.

Hur installerar man Google Home Mini?

Google Home Mini kan anslutas till ditt Wi-Fi-nätverk med Google Home-appen. Efter det ansluter du helt enkelt Home Mini till din strömkälla och kopplar in enheten. Du kan valfritt lägga till det i ditt befintliga Google Home-konto.

Om du inte har en smart högtalare kan du fortfarande ansluta Home Mini till ditt Wi-Fi-nätverk med Google Home-appen. Om du vill använda Home Mini med andra smarta enheter kan du länka den till en smart högtalare med Chromecast.

Vad kan du göra med Google Home Mini?

Google Home Mini kan spela musik och nyheter från TuneIn och iHeartRadio. Det kan också hjälpa dig att hitta recept och läsa nyheter. Du kan be om förslag på aktiviteter och evenemang baserat på din plats och Google Assistant.

Om du till exempel vill höra en händelse som händer nära dig kan du säga ”Ok Google, vad händer ikväll?” Om du vill att musik ska spelas medan du gör aktiviteter kan du säga ”Ok Google, spela lite träningsmusik.” Du kan också ställa frågor till Google Assistant, ställa in påminnelser, styra dina smarta enheter och mer.