Allt du behöver veta om mSpy

Vad är mSpy?

mSpy är en digital assistent för föräldrar att övervaka textmeddelanden, aktuell GPS-plats, samtal, e-post, sociala medieplattformar (Snapchat, WhatsApp, Facebook, Instagram och andra) och mycket mer. mSpy har många fördelar för moderna föräldrar. Det hjälper dem att hålla koll på sina barns smartphoneaktiviteter utan rädsla för att bli fångad.

Dessutom kommer föräldrar alltid att kunna veta vad deras barn är uppe på nätet och höja en röd flagga om faran uppstår. mSpy samlar in målenhetsdata och skickar den till kontrollpanelen (ett föräldrakonto som kommer att skapas efter köpet), som lätt kan nås från vilken webbläsare som helst när som helst. Så föräldrar kan alltid veta vad deras barn håller på med.

Appen är enkel och smidig att använda. Den har tre abonnemangsplaner (Basic, Premium, No-jailbreak) så att du kan välja den som uppfyller dina behov mest. Priset beror på prenumerationens varaktighet, ju längre den är desto högre sparar du. mSpy är kompatibel med rotade/inte rotade Android 4.0+ och jailbroken-icke-jailbroken iOS 6.0+-enheter.

Hur fungerar mSpy?

mSpy skickar falska SMS-meddelanden till målenheten genom att utge sig för telefonbolaget eller målanvändaren. När enheten tar emot meddelandet kommer det att visas på skärmen som ett meddelande. Du kan se vem som ringer, vilka nummer som slås, vilka applikationer målet använder, vilka webbplatser han/hon besöker och så vidare.

Den kan fånga alla inkommande och utgående samtal, även om de läggs av barn. Den kan också övervaka alla textmeddelanden och övervaka enhetens onlineaktiviteter, inklusive sociala medier, e-postmeddelanden, chattar och till och med webbplatsbesök.

Är det säkert att använda mSpy?

Ja, mSpy är helt säker att använda. Det är en programvara som fungerar på din enhet som om den var en förlängning av den. Programvaran skickar falska meddelanden till målenheten och registrerar all aktivitet på den. Det finns ingen risk att åka fast eller bli misstänkt. All data lagras säkert på din dator och du kan komma åt den från vilken webbläsare som helst när som helst.

Vilka är installations- och installationskraven?

Minimikravet för att använda mSpy är att ha en Android- eller iOS-enhet med internetanslutning. mSpy-applikationen kan bara installeras på den målenhet du vill spionera på, eftersom det kommer att vara den enda som samlar in data. Du behöver inte installera det på datorn som kommer att samla in data. Tänk på att du bara kommer att kunna se data som samlas in från enheten när den är ansluten till din dator med internetåtkomst.

Vilka är fördelarna med att använda mSpy?

Det finns många fördelar med att använda mSpy och några av dem är listade nedan:

  • Låg risk – Du kommer aldrig att fångas, eftersom enheten är placerad i ditt hem.
  • Fjärråtkomst – Du kan se all enhetsdata på distans och hantera den var som helst och när som helst.
  • Integritetsskydd – Dina data är 100% skyddade, ingen kommer någonsin att ha tillgång till dem.
  • Datasäkerhet – All din data är krypterad och lagras säkert på din dator.
  • Enhetsövervakning – Du kan övervaka minst 5 enheter samtidigt.

Är mSpy lätt att använda?

Det är mycket lätt att använda mSpy. Allt du behöver göra är att installera programvaran på målenheten du vill spionera på och se till att den är ansluten till nätverket. Sedan kan du börja titta på innehållet från din dator.

Vad händer om jag glömmer att logga in på mSpy?

Om du glömmer att logga in på ditt mSpy-konto kommer du inte att kunna se enhetsdata. Du måste fjärransluta din enhet till din dator med Internetanslutning.